10 ekspert makeup tips for å se yngre

Noen smarte makeup triks kan ta minst et par år av ansiktet ditt.

1. Start med en myk foundation.

Ikke legg på concealer og foundation. Tung sminke fremhever rynker ved bosetting i hver linje.

“Makeup dekker ikke rynker,” makeup artist Sandy Linter, forfatter av The Makeup Wakeup: Revitalizing din ser i alle aldre, sier. Linter har skapt kamera klar utseende på New Yorks Rita Hazan Salon for noen av Hollywoods mest berømte modne ansikter inkludert Sigourney Weaver, Bette Midler, og Goldie Hawn.

I stedet Linter anbefaler å bruke en primer først, etterfulgt av et tynt lag av lett eller ren fundament. “Ikke prøv å faktisk skjule noe. Bare jobbe med det,” sier hun. “Hvis du ser på ansiktet ditt som en helhet, blir rynkene ikke akkurat dekket. Men hvis du gjør din makeup vakkert og hensiktsmessig for din alder, vil du se flott ut.

2. Bruk sminke daglig.

En liten bit av sminke, dyktig brukt, kan være en fin måte å føle og se bedre ut.

“Makeup har en oppmykning, glødende effekt i ansiktet,” sier Linter. Hvis du ikke ønsker å bruke mye, foreslår hun i det minste sette på litt mascara og curling dine vipper.

3. Spill opp øynene.

Linter starter en makeup session ved å fokusere på hennes klients øyne.

Først bruker hun en øyenskygge primer eller base for å glatte ut øyelokkene. Da hun linjer øynene med en mørk brun eller svart blyant for å utvide dem. For toppen av lokkene bruker hun nøytrale øyenskygger – mørk brun eller grå på de ytre hjørnene av øyet, taupe i bretten, og en lys skygge på lokket. Den siste finpussen er å krølle øyevippene og bruke svart mascara. Den samlede effekten gjør øynene ser større og lysere.

4. Slå ned mørke sirkler.

Det er vanskelig å skjule mørke ringer. Men du kan minimere dem ved å bruke en concealer som er en nyanse lysere enn din naturlige hudfarge. “Prinsippet er at lettere gjør noe prosjektet mer og mørkere gjør ting ser mer dempet”, sier hudlege Nelson Lee Novick, MD, forfatter av du kan se yngre til enhver alder: En ledende hudlege håndboken.

Synspunktene i denne delen er av spesialisthelsetjenesten og spesialist alene. De gjenspeiler ikke meningene til, og de har ikke blitt vurdert av en lege eller et medlem av redaksjonen for nøyaktighet, balanse eller objektivitet. er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Aldri forsinke eller se bort fra å søke profesjonell medisinsk råd fra din lege eller annet kvalifisert helsepersonell på grunn av noe du har lest på. anbefaler ikke noen bestemt produkt, tjeneste eller behandling. Hvis du tror du har en medisinsk nødstilfelle, ring din lege eller ringe 911 umiddelbart.