10 friske ideer for en mager grillsesongen

Sommeren er synonymt med grilling for mange familier, og hvorfor ikke? Når været er varmt, vi tilbringer mer tid utendørs og prøver å holde ut av den varme kjøkkenet. Det forblir lys lenger, og kveldene pleier å virke litt mindre tettpakket med aktiviteter enn vanlig. Dette er alle gode grunner til å se til grillen til middag inspirasjon. Men før du støv av at grillen, har vi noen tips for å hjelpe deg nyte BBQ sesongen mens du holder middager som mager og sunn som kan være.

Du kan legge til fet smaker uten å legge for mange kalorier eller fett gram. Her er noen av mine favoritt ingredienser for sauser og marinader

En av de enkleste måtene å marinere kjøtt, kylling, fisk eller grønnsaker, er å plassere dem inne i en stor, plastpose som kan forsegles. Sett posen i en middels stor bolle, deretter duskregn marinaden over maten. Forsegle posen, eliminere eventuelle luftoverskudd. Maten bør være omgitt av marinaden. Hold marinering i kjøleskapet til du er klar til å grille.

Legge til en liten mengde av en søt ingrediens (som fruktjuice, brunt sukker, honning eller sirup) til marinaden eller grilling saus kan være en god ting. Det gir smak og bidrar til å balansere andre dristige krydder i marinade eller saus. Men for mye sødme kan oppmuntre kjøtt, fisk eller grønnsaker til å brenne når de er grillet over høy varme.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup