10 tips for rask matlaging

Når du tenker på å kutte ned tiden du bruker på kjøkkenet, kan du tenke det betyr å kjøpe mer takeaway og bearbeidet mat (med mye kalorier, fett og natrium). Men det trenger ikke være sånn. Du kan tilberede måltider på kjøkkenet med et øye mot helse samtidig holde tiden i et varmt kjøkken til et minimum. Her er noen raske matlaging tips og triks for å hjelpe deg å spare på prep tid mens du gjør sunne måltider for deg selv og din familie.

Hovedrett salater er den perfekte sommer kveldsmat – kjølig, lys, og raske til å fikse. Salat greener er base ingrediens, og det er enkelt: bare åpne en pose med salat greener eller spinatblader og hell i en bolle. Deretter kaste i resten av ingrediensene og bland. Praktiske tilleggene inkluderer redusert fett ost eller smuldret blåmuggost, grillet kylling, cherrytomater, baby gulrøtter, tørkede tranebær, valnøtter, etc.

En måte å spare tid matlaging kjøttet del av måltidet er å hoppe over kjøttet. Noen enkle vegetariske forretter inkluderer bønner og ost burritos, vegetariske burgere (de tar omtrent fire minutter til brun i en nonstick stekepanne), egg-baserte hovedretter som omelett, og vegetariske smørbrød med ost og / eller stekte grønnsaker.

Du kan finne smak frosne forretter i mange supermarkeder. Det er til og med god smak og lavere fett valg for folk på jakt etter vegetarmat, fisk, etnisk mat, eller magert kjøtt alternativer. Du finner en overflod av vegetariske og etnisk mat valg på steder som Trader Joes og Whole Foods Markets.

10 gram eller les; 20 gram eller les; 25 og 35 gram; jeg har ingen idé