10 tips og triks for sunne sommer salater

Salater passer regningen på netter når det er varmt ute og du bare føler at noe lys og kjølig til middag. Plus, er sommeren den offisielle sesongen for grilling, blokk parter, og piknik, for som ni av ti, blir vi bedt om å “ta med en salat.”

Legge leftover kylling, reker, laks, eller mager biff fra siste natts grill; Åpne en boks med bønner (nyre, garbanzo eller svarte bønner); Dicing røkt eller bakt tofu eller legge kokt edamame (grønne bønner); Kaste i terninger, redusert fett ost (prøv redusert fett Jack eller cheddar, del-skummet mozzarella, fersk mozzarella, eller soya-baserte oster).

For alle disse grunner, er det på tide å ta en “oppskrift Doctor” titt på sommeren salater.

Selve ordet “salat” høres low-cal, ikke sant? Men salater kan være alt annet enn lav i kalorier, hva med tilleggsprogrammer som majones, fet dressinger, panert og stekt kylling strimler, bacon, og så videre. Bare ta en titt på hva noen av disse populære salat ingredienser koste oss i kalorier og fett gram

La oss bare si at vi spiste en salat med alle ingrediensene som er nevnt ovenfor (hei, det kan skje!). Vi ville ende opp med 1500 kalorier og 106 gram fett (inkludert mer enn 37 gram mettet fett).

Sunn salat eller høy-kalori, høy-fett salat – det handler om ingrediensene du velger. Du kan klippe vei tilbake på kalorier og fett gram bare ved å gjøre noen enkle erstatninger.

For å hjelpe deg i gang, her er 10 raske tips og triks for sunne salater. Etter det, vil jeg dele tre morsomme oppskrifter jeg nylig lettet, for å få deg psyched for sommer salater!

1. Slå en salat til “middag” ved å legge en proteinrik mat. Dette balanserer karbohydrater i salaten og bidrar til å avverge sult i timevis. Det kan være så enkelt som

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup