4- til 5-årige utviklingsmessige milepæler: kognitive, språk og motorikk

Barnet vokser opp. Har du lagt merke til at 4 til 5-åringen blir mer selvstendig og selvsikker? Hvis ikke, vil i året som kommer deg.

De fleste barn i denne alderen begynner å utvikle større uavhengighet, selvkontroll, og kreativitet. De er fornøyd med å leke med sine leker for lengre perioder av gangen, er ivrige etter å prøve nye ting, og når de blir frustrerte, er bedre i stand til å uttrykke sine følelser.

Selv om barn vokse og utvikle seg i sitt eget tempo, vil barnet sannsynligvis oppnå de fleste av disse utviklingsmessige milepæler før han eller hun fyller 6 år gammel.

Din nysgjerrig og vitebegjærlig barn er bedre i stand til å føre en samtale. I tillegg er barnets vokabular vokser – som er hans eller hennes tankeprosess. Ikke bare er barnet i stand til å svare på enkle spørsmål enkelt og logisk, men han eller hun bør være i stand til å uttrykke følelser bedre.

De fleste barn i denne alderen liker å synge, rime, og gjør opp ord. De er energiske, dumt, og, til tider, bølle og ytterst ubehagelig.

Andre språk og kognitive milepæler barnet kan oppnå i det kommende året inkluderer å kunne

Barn lærer gjennom lek, og det er det din 4- til 5-åringen bør gjøre. I denne alderen bør barnet være i gang, hopper, kaster og sparker baller, klatring og svingende med letthet.

Andre bevegelses milepæler og hånd- og fingerferdigheter barnet kan oppnå i det kommende året inkluderer å kunne

Hjelp for ditt barns Eczem; Hvordan er ADHD påvirker livet ditt; Hjelp for buk problemer i Kids

Fakta: Barne Oral Healt; Barnas Vision silingog; 9 Overraskende grunner til å få mer søvn