5 tips for foreldre når barna hater kroppsøving klasse

Noen barn bor for PE klassen. Men for andre, er kroppsøving hva de gruer mest om skole og har mareritt om senere. “Jeg var den siste som plukket i gym klassen” har blitt kulturelt forkortelse for hvordan PE kan senke selvtilliten.

Men hvis barnet ditt har Phys ed frykt, kan du hjelpe henne å overvinne den. Det kan lønne seg, ikke bare i en sunn holdning til gym, men også i bedre kondisjon, vekt kontroll, og karakterer.

En studie viste at bare 20 minutter av Phys ed bidro til å dempe fedme og forbedre kondisjon i tenårene. Andre studier viser at barnas PE ikke tar bort fra tid tilbrakt læring. I en senere gjennomgang av denne forskningen, fant CDC at kroppsøving har en positiv effekt på skoleprestasjoner.

Barn og tenåringer trenger minst 60 minutter fysisk aktivitet daglig, ifølge helseeksperter. PE klasse kan gå en lang vei mot å hjelpe dem med å oppnå dette målet.

Disse tipsene kan hjelpe deg å hjelpe barnet ditt til å få en bedre opplevelse i PE klassen.

Ung gutt; MÅ kle dem for å være aktiv. Send barna til skole eller barnehage på seg sko og klær de kan løpe og klatre i. For utendørs aktivitet i vinter, en varm jakke, lue, votter, og solide sko eller støvler er avgjørende slitasje også.

Ungdomsskole kid; MÅ snakke om dusjing etter PE klassen. Barna denne alderen er ofte selvbevisst om sine organer og kan føle seg flau avkledning foran andre. Hvis dette er et problem for barnet, snakke om måter å få større privatliv. For eksempel kan du be skolen for å installere dusjforheng.