6 kalori-lagring subsititues du aldri legge merke

Ved Erinn Bucklan

Mellom de utallige ferie parter, familie sammenkomster og prøve-det-før-du-gjør-det-for-alle-andre middager, er det enkelt å sette på noen få pounds som året slynger ned. Men du trenger ikke å frata deg selv (eller noen andre sitter ved din ferie tabell) av dine favoritt oppskrifter, selv om du prøver å være mer helsebevisste i år. Ved å erstatte bare en ingrediens i din go-to høy-kalori retter, kan du lage dine måltider sunnere uten å endre hva som gjør dem smake så godt. Faktisk, til tross for nedgang i kalorier, er det en god sjanse smaken av rettene vil være nesten identisk med de opprinnelige versjonene. Jepp, disse erstatningene er virkelig så bra.

Når det er sagt, føler meg ikke dårlig hvis du har tjent din favoritt måltider den gammeldagse måten, fordi du er ikke alene. “Jeg trenger ofte å vise kundene hvor de kan bytte ut mat med høyt fett eller sukker for de med færre kalorier, fordi de ikke skjønner det er velsmakende erstatninger der ute”, sier ernæringsekspert Mitzi Dulan, RD, CSSD og forfatter av den Pinterest Diet.

Les videre for sneakiest alternativer som vil lure selv de pickiest eaters på bordet!

Fikk en kremet jule dukkert du bare ikke kan slutte? Bytt ut rømme i oppskriften med gresk stil, fettfri yoghurt. Og, ja, det er en en-til-en bryter. Studier viser at å erstatte full-fett for magre meieriprodukter bidrar til å holde blodtrykket nede. Plus, dette miraklet i meieri midtgangen har samme konsistens og tang av rømme, men med null fett. Ingen vil gå glipp av noe.

Et eple om dagen faktisk holder doktoren borte – spesielt når det erstatter høy-kalori matolje i bake ferie oppskrifter. Du kan lage en lik del, en-til-en swap av vegetabilsk olje for usøtet applesauce. Ikke bare vil du spare masse kalorier (for å sammenligne: en spiseskje med applesauce har ca sju, mens en spiseskje olje har 120), men du vil også legge til fruktens vitaminer og mineraler, som vitamin C, folat, magnesium, sink og kalium til din oppskrift. Den mest merkbare forskjellen? Naturlig sukker i most epler vil gjøre en hurtig brød eller muffins litt søtere og mer fuktig. Det er en vinn-vinn-situasjon når det gjelder desserter og ferie behandler.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …