abort-valg: medisinsk abort

Kvinners helse trender

Medisinsk abort er bruk av medisiner for å avslutte en graviditet. Medisinsk abort kan gjøres opp til ca 9 uker av svangerskapet.

Se hva du skal tenke på i dette emnet for en sammenligning av medisinsk abort og kirurgisk abort.

Send deg selv en lenke for å laste ned programmet.

Vennligst vent…

En typisk behandling tidsplan for en medisinsk abort krever vanligvis minst to besøk til legen din over flere uker. For det første besøket, er en medisin tatt under besøket og en annen medisin er gitt til tas hjemme. Vaginal blødning kan vare i ca 14 dager. Vanligvis ca to uker etter første legebesøk, er en oppfølging undersøkelse for å se om du er utvinne godt, og for å sørge for at prosedyren jobbet; Medisinsk behandling før og etter en medisinsk abort inkluderer fysisk eksamener og laboratorietester, opplæring om hva du kan forvente, egenomsorg instruksjoner, informasjon om når du skal ringe legen din, og prevensjon planlegging.

Misoprostol. Dette hormonet myker og åpner (utvider) livmorhalsen og utløser livmor sammentrekninger. Misoprostol brukt alene kan avslutte en graviditet, men er mye mer effektivt når det brukes sammen med andre legemidler, slik som mifepriston eller metotreksat, i første trimester aborter; Mifepriston og misoprostol. Mifepriston, også kjent som Mifeprex eller RU-486, blokkerer effektene av hormonet progesteron. Dette stopper placenta ‘s vekst, myker livmorhalsen, og gjør livmoren klar for arbeidskraft. Misoprostol blir så brukt til å starte sammentrekninger å fjerne livmoren av alle vev; Metotreksat og misoprostol. Metotreksat forstyrrer morkaken vekst. Det er ikke så effektiv som mifepriston og tar lengre tid å avbryte et svangerskap. Misoprostol blir så brukt til å starte sammentrekninger å fjerne livmoren av alt vev.