acetoxyl 20 aktuell

Bruker For Acetoxyl 20

Terapeutisk Klasse: antiakne Antibakteriell

Dette legemidlet er reseptfritt. Noen av hud produkter er bare tilgjengelig med legens resept.

Når et legemiddel har blitt godkjent for markedsføring for en bestemt anvendelse kan erfaring viser at det er også nyttig for andre medisinske problemer. Selv om disse bruker ikke er inkludert i produktmerking, er benzoylperoksid aktuell brukes i visse pasienter med følgende medisinske tilstander

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Selv om egnede studier på forholdet mellom alder til effektene av benzoyl peroxide aktuell er ikke utført hos barn 12 år og eldre, har ingen barn-spesifikke problemer blitt dokumentert ennå.

Selv om egnede studier på forholdet mellom alder til effektene av benzoyl peroxide aktuell er ikke utført i geriatrisk befolkningen, har ingen geriatriske spesifikke problemer blitt dokumentert ennå.

Før du bruker Acetoxyl 20

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder benzoylperoksid. Det kan ikke være spesifikke for Acetoxyl 20. Vennligst les med forsiktighet.

Bruk denne medisinen bare som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det og ikke bruke det oftere enn anbefalt på etiketten, med mindre annet er regissert av legen din. For å gjøre dette kan føre til irritasjon av huden.

Dette legemidlet er kun til bruk på huden. Ikke bruk denne medisinen i eller rundt øynene eller leppene, eller inne i nesen, eller på sensitive områder i nakken. Spre medisin bort fra disse områdene når du søker. Hvis medisinen blir på disse områdene, vask med vann på en gang.

Denne medisinen kommer vanligvis med pasientens retninger. Les bruksanvisningen nøye. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Før du bruker en OTC acne produkt for første gang, påfør en liten mengde til en eller to små berørte områder av huden i 3 dager. Hvis ingen ubehag oppstår, følg instruksjonene på narkotika fakta etiketten på produktet.

Ikke bruk denne medisinen for å windburned eller solbrent hud eller på åpne sår, med mindre annet er regissert av legen din.

For å bruke krem, gel, lotion, eller pinne

For å bruke barberingskrem

For å bruke rensing bar, rensing lotion eller såpe

For å bruke ansiktsmaske

Etter bruk av medisin, vaske hendene for å fjerne noen form for medisin som kan forbli på dem.

Bør ikke vaskes i områder av huden behandlet med benzoylperoksyd i minst 1 time etter påføring.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Riktig bruk av benzoylperoksid

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

I løpet av de første 3 ukene du bruker benzoyl peroxide, kan huden din bli irritert. Dessuten kan akne ser ut til å bli verre før det blir bedre. Hvis huden din problemet ikke er blitt bedre i løpet av fire til seks uker, sjekk med legen din.

Visse over-the-counter (OTC) akne produkter kan forårsake sjeldne og livstruende allergiske reaksjoner. Sjekk med legen din med en gang hvis du har elveblest, kløe, problemer med å puste, hevelse i øyne, ansikt, lepper eller tunge, tetthet i halsen, eller følelse av å besvime mens du bruker disse akne produkter.

Ikke bruk en OTC acne produkt på nytt hvis du har utviklet en alvorlig allergisk reaksjon fra det.

Unngå å bruke noen annen aktuell medisin på samme område i løpet av en time før eller etter bruk av benzoylperoksid. Ellers kan benzoylperoksid ikke fungere riktig.

Forholdsregler når du bruker Acetoxyl 20

Med mindre legen din forteller deg noe annet, er det spesielt viktig å unngå å bruke følgende hud produkter på samme område som benzoylperoksid

Ved hjelp av disse produktene sammen med benzoylperoksid kan forårsake mild til alvorlig irritasjon av huden. Selv om hudirritasjon kan forekomme noen leger noen ganger tillate benzoylperoksyd for å brukes med tretinoin for å behandle akne. Vanligvis tretinoin brukes om natten slik at det ikke forårsaker et problem med eventuelle andre aktuelle produkter som du kan bruke i løpet av dagen. Sjekk med legen din før du bruker noen andre aktuelle medisiner med benzoylperoksid.

Denne medisinen kan bleke håret eller fargede tekstiler.

Sjekk med legen din når som helst huden blir for tørr eller irritert. Legen din kan hjelpe deg å velge de riktige hud produkter for deg å redusere tørr og irritert hud.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Få nødstilfelle hjelp umiddelbart hvis noen av følgende symptomer på overdosering

Acetoxyl 20 bivirkninger

Acetoxyl (benzoylperoksid aktuell)

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Acne doksycyklin, klindamycin aktuell, erytromycin aktuell, tetracyklin aktuell, minocycline, Accutane, tretinoin aktuell, isotretinoin, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapson aktuell, Retin-A, Epiduo, adapalene aktuell, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

 eller gå delta i Acetoxyl støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.