acne alternative løsninger: Manuka honning, tea tree olje, sink, gjær, og flere

Personer med akne slår ofte til komplementære eller alternative behandlinger. Dette kan omfatte gels, kremer og fuktighetskrem; kosttilskudd og urter; og spesielle diett rutiner.

Av Jenny BaillyFighting kviser og rynker? Her er hvordan du kan gi din gamle rutinen en voksen overhaling for strålende resultater; Som high school pop quiz og pinlige promenadekonsert dato, er kviser ment å være fjerne dårlige minner. Hvis bare. Men i disse dager, selv moms av tenåringer kjemper kviser – og rynker, også. Faktisk, mellom 15 og 35 prosent av kvinner i 30-årene, 40-årene, og 50s lider av kviser, ifølge en rapport publisert i fjor i Journal of Academy of Dermatology …

Alternative acne behandlinger har ikke blitt godt undersøkt. Derfor kilder som Natural Medicines Comprehensive Database tilbyr vanligvis bare lunken anbefalinger. For eksempel er muntlige sink tilskudd vurdert som bare “muligens effektive.” Det samme gjelder for topiske preparater som inneholder sink og erytromycin. Inntil det er bedre forskning, er det umulig å si hvilke alternative acne behandlinger som fungerer og hvilke som ikke gjør det.

Konvensjonelle akne behandlinger ikke alltid fungerer for alle. De kan også gi bivirkninger som spenner fra hudirritasjon til fødselsskader. En annen bekymring, fordi antibiotika brukes i så mange konvensjonelle acne behandlinger, er antibiotikaresistens. En studie i britisk rapportert at mer enn én av to akne pasienter behandlet med antibiotika gjennomført resistente stammer av to forskjellige bakterier ofte finnes på huden.

Tilhengere av alternative behandlinger påpeke at akne er ukjent i såkalte “steinalder” samfunn. På den annen side påvirker den opp til 95% av unge i industrialiserte samfunn. Dette tyder på, sier de, at et vestlig kosthold kan være en viktig faktor i utviklingen av akne.

Hundrevis av alternative behandlinger for akne er markedsført på internett og andre steder som trygge og effektive. Alternative behandlinger, men trenger ikke å bli testet og vist seg å være trygge før de blir solgt på nettet eller plassert i butikkhyllene i USA Så sørg for å diskutere fordeler og ulemper med noen alternativ behandling med legen din eller hudlege før du starter behandling.

Forskning er ikke avgjørende, men noen foreløpige undersøkelser tyder på at følgende alternative acne behandlinger kan gi noen fordeler.