adenocard

Terapeutisk Klasse: antiarytmika

Bruker For Adenocard

Farmakologisk Klasse: Adenosin reseptor agonist

Denne medisinen skal gis bare av eller under direkte tilsyn av en lege.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av adenosin injeksjon i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av adenosin injeksjon hos eldre.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Før du bruker Adenocard

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du mottar dette legemidlet, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende anbefales vanligvis ikke, men kan være uunngåelig i noen tilfeller. Hvis det brukes sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker denne medisinen, eller gi deg spesielle instruksjoner om bruk av mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder adenosin. Det kan ikke være spesifikke for Adenocard. Vennligst les med forsiktighet.

En sykepleier eller annet utdannet helsepersonell vil gi deg denne medisinen. Dette legemidlet gis gjennom en nål plasseres i en av venene.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen veldig nøye mens du mottar dette legemidlet. Dette vil tillate legen din for å se om medisinen fungerer og for å avgjøre om du bør fortsette å motta den.

Hjerteinfarkt og død kan oppstå etter å ha mottatt denne medisinen. Sørg for at legen din vet om du har hjerteproblemer (f.eks, ustabil angina eller hjerte ustabilitet) før du har et hjerte stresstest. Sjekk med legen din med en gang hvis du har brystsmerter eller ubehag, kvalme, smerter eller ubehag i armer, kjeve, rygg eller nakke, svetting, eller oppkast.

Ikke ta alt som inneholder koffein før du får dette legemidlet. Dette gjelder også legemidler, matvarer og drikker med koffein, som kaffe, te, og cola.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med din lege eller sykepleier umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Riktig bruk av adenosin

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Supraventrikulær takykardi metoprolol, atenolol, diltiazem, amiodaron, Toprol-XL, verapamil, Cardizem

Wolff-Parkinson-White syndrom flekainid, propafenon, adenosin, Rythmol, Tambocor, Rythmol SR, Adenoscan

Radionuklide myokardperfusjonen Study adenosin, dipyridamol, Lexiscan, Persantine, regadenoson, Adenoscan

Forholdsregler når du bruker Adenocard

 eller gå delta i Adenocard støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.

Adenocard bivirkninger

Adenocard (adenosin)