ADHD leger for barn: psykolog, psykiater, ergoterapeut, og flere

Når du finner ut barnet ditt har ADHD, kan du slå til et team av eksperter som kan få ham riktig behandling. Hver og en spiller en annen rolle som hjelper barnet ditt å forbedre sin atferd på skolen og hjemme.

Det tar mye arbeid å holde et sunt forhold til din ektefelle eller partner. Det kan bli enda mer av en utfordring når du har et barn med ADHD; Når du har et barn med en tilstand som ADHD som påvirker hans evne til å sosialisere, for å følge regler, for å lære, og lytte, det påvirker din ekteskap “, sier Los Angeles psykoterapeut Jenn Berman, PhD, ditt partnerskap er en av de viktigste verktøyene du har til å hjelpe barnet ditt vokse og trives, så den trenger og fortjener oppmerksomhet. Arbeid …

barnelege

Den samme legen som tar vare på barnets generelle helse kan behandle sin ADHD, også. Han vil kartlegge en handlingsplan som er basert på retningslinjer fra Academy of Pediatrics. Hvis barnet ditt er 4 til 5 år gammel, vil det trolig bety atferdsterapi. Hvis han er seks år eller eldre, vil medisinen også være en del av det.

Siden andre forhold noen ganger merke sammen med ADHD, kan barnelege også teste barnet ditt for ting som angst, depresjon, og læring lidelser som dysleksi.

Psykolog

Han vil gi barnet verktøy for å håndtere noen av hans oppførsel og emosjonelle problemer. Han vil vise ham måter å kontrollere sinneutbrudd, for eksempel, eller holde fokus i klasserommet. Han kan også lære barnet sosiale ferdigheter, som hvordan å vente hans tur, dele leker, be om hjelp, eller svare på erting.

En psykolog vil trolig bruke en av disse typer behandling

Atferdsterapi. Målet er å hjelpe barnet ditt endre noen av måtene han opptrer. Det kan være nyttig for noen praktiske hverdagslige ting som problemer med å slutt skolearbeid. Eller psykologen kan vise ham hvordan man skal arbeide gjennom følelsesmessig vanskelige hendelser.

Denne typen terapi kan også lære barnet å overvåke hans oppførsel. Han vil lære å prise seg selv eller gi seg selv belønning når han styrer sitt sinne eller tenker før du handler.

Kognitiv atferdsterapi. Den bruker hva barnet psykolog kan kalle “mindfulness” teknikker. For å hjelpe barnet ditt forbedre sin fokus og konsentrasjon, vil han finne ut hvordan å bli klar og mer akseptere av sine egne tanker og følelser.