ADHD og dine relasjoner: dating og ekteskap stammer

Har din mann klager over at du aldri høre? Har din kone sier hun føles som om du er bare ett barn i huset? Har dine venner mistet tålmodigheten med deg fordi du er sent hele tiden?

Lær de røde flaggene og hva de skal gjøre med dem.

Mens alle er forskjellige, noen vanlige problemer ser ut til å påvirke forholdet til voksne med ADHD. Høres kjent ut for deg følgende klager?

1. ” Har du selv høre hva jeg sier?

Hvis du har tilstanden, kan din kjære og venner har en hard tid å få din fulle oppmerksomhet.

Det er en grunn til at de kan bli frustrert med deg. På den annen side, kan det hende du føler at de griner deg.

2. ” Du trekker du aldri; veie; rundt her.’

Klippe plenen. Oppvasken. Folding klær. Husarbeid kan være en utfordring når du har ADHD.

Hvis de du bor sammen med fortelle deg at du ikke gjør nok, ta et skritt tilbake og vurdere om de har rett. Når var sist gang du tok ut søpla? Er din rot å ta over huset?

Dine familiemedlemmer kan gjøre mer enn sin rettferdige andel av å holde husholdningen kjører jevnt.

3. ” Du gjør aldri det du sier du skal gjøre. ”

Du mente det når du sa at du ville komme til din sønns basketball spillet ved 16:30 Du virkelig gjorde. Men da du ble distrahert på jobb, og mobiltelefonen ringte, og da du skjønte at du trengte for å plukke opp renseri. Og før du visste det, spillet var over – og du var i hunden huset.

“Mennesker med ADHD veldig mye tenkt å gjøre noe når de sier det. Det er ikke som noen problemer der folk lyver eller er svikefull, ” sier Steven Safren, PhD, direktør for atferdsmedisin ved Institutt for psykiatri ved Massachusetts General Hospital.