aggrastat

Terapeutisk Klasse: blodplateaggregasjonsinhibitor

Bruker For Aggrastat

Farmakologisk Klasse: glykoprotein IIb / IIIa-hemmer

Tirofiban er en platehemmende medisin. Det reduserer sjansen for at en skadelig blodpropp vil danne ved å hindre visse celler i blodet fra samler seg.

Denne medisinen skal gis bare av eller under direkte oppsyn av legen din.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av tirofiban injeksjon i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av tirofiban injeksjon hos eldre.

Før du bruker Aggrastat

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du mottar dette legemidlet, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

En lege eller annet utdannet helsepersonell vil gi deg denne medisinen. Dette legemidlet gis gjennom en nål plasseres i en av venene.

Du vil motta en kontinuerlig infusjon av denne medisinen i løpet av en periode på opptil 18 timer. I løpet av denne tiden, vil du bli overvåket nøye for å sikre at medisinen virker og ikke forårsaker uønskede bivirkninger.

Det er svært viktig at legen din sjekke deg på jevnlige besøk etter at du forlater sykehuset for eventuelle problemer som kan være forårsaket av dette legemidlet. Blod og urinprøver vil være nødvendig å se etter uønskede effekter. Pass på å holde alle avtaler.

Du kan blø og lettere får blåmerker mens du bruker denne medisinen. Vær ekstra forsiktig for å unngå skader før effekten av medisin har slitt av.

Sjekk med legen din med en gang hvis du merker unormale blødninger eller blåmerker, svart, tjæreaktig avføring, blod i urin eller avføring, eller finne røde flekker på huden din. Unngå å plukke på nesen. Hvis du trenger å blåse nesen, blåse det forsiktig.

Du kan bli bedt om å bruke en myk tannbørste eller å barbere med en elektrisk barbermaskin (ikke et barberblad) i et par dager etter at du har fått dette legemidlet. Dette bidrar til å redusere risikoen for blødning.

Se for noen blødning fra åpne områder som områder av nål punkteringer for tegning blod, noe som gir skuddene, eller sette i et kateter for en hjertekateterisering eller angioplastikk. Også se etter blod i urin eller avføring. Hvis du har noen blødninger eller skader, legen din med en gang.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med din lege eller sykepleier umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Riktig bruk av Aggrastat

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Akutt koronarsyndrom Plavix, klopidogrel, Lovenox, enoxaparin, Brilinta, effient, ticagrelor, prasugrel, Integrilin, tirofiban, eptifibatid

Forholdsregler når du bruker Aggrastat

Aggrastat bivirkninger

Aggrastat (tirofiban)