Andre trimester: første prenatal besøk

Klikk på Del-knappen over for å velge de spørsmålene du ønsker å spørre på din neste avtale.

KILDER

College of Fødselsleger og Gynekologer: “. Din Graviditet og fødsel måned til måned, 5. utgave,” “En fars Guide til graviditet.

Bør jeg trene mer for å komme i bedre form for babyen min; Hvor lenge kan jeg kjøre uten å stoppe for å strekke ut beina; Bør jeg ta noen forholdsregler før du går på et fly; Bør jeg matbit i løpet av dagen eller spiser bare til måltidene; Skal jeg si til tannlegen at jeg er gravid; Hva bør jeg gjøre hvis jeg får en urinveisinfeksjon; Hva bør jeg gjøre hvis jeg får en gjær infeksjon?

Academy of Pediatrics og College of Fødselsleger og Gynekologer: “Retningslinjer for Perinatal Care, 6. utg.”

Vicki Mendiratta, MD, FACOG, førsteamanuensis i obstetrikk og gynekologi, University of Washington School of Medicine, Seattle.

Sharon Phelan, MD, FACOG, professor i obstetrikk og gynekologi, University of New Mexico School of Medicine, Albuquerque.

Sonja R. Kinney, MD, FACOG, førsteamanuensis professo; direktør, avdeling av obstetrikk og gynecolog; medisinsk direktør, Olson Senter for kvinners helse, University of Nebraska Medical Center, Omaha.

Tips for halsbrann relie; Sunn Diapering: Den grunnleggende; Tannlege besøk for gravide

Sunne oppskrifter minus Heartbur; Beskytt familien din mot Germ; Flau av inkontinens?