anestesi, lokale (rektalt) beskrivelse og merkenavn

Endetarms bedøvelse blir brukt til å lindre smerte og kløe av hemorroider (hauger) og andre problemer i endetarms området. Men hvis du har hemoroider som blør, spesielt etter avføring, sjekk med legen din før du bruker denne medisinen. Blødninger kan bety at du har en tilstand som trenger annen behandling.

Disse medisinene er tilgjengelig uten resept, men kan legen har spesielle instruksjoner om riktig bruk og dosering for medisinsk problem.

Canadian Brand Name

Dette produktet er tilgjengelig i følgende dosering former

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på medisiner i denne gruppen eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Barn kan være spesielt følsomme for virkningene av lokalanestetika. Dette kan øke sjansen for bivirkninger under behandlingen.

Eldre mennesker er spesielt følsomme for virkningene av lokalanestetika. Dette kan øke sjansen for bivirkninger under behandlingen.

Stikkpille, Skum, Cream

Endetarmsbedøvelsesmidler har ikke blitt rapportert å forårsake fødselsskader eller andre problemer hos mennesker.

Endetarmsbedøvelsesmidler har ikke blitt rapportert å forårsake problemer i sykepleie babyer.

allergi

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du bruker noen av disse legemidlene, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Pediatric

Ved hjelp av legemidler i denne klassen med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

geriatrisk

Svangerskap

amming

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Drug Interactions

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av legemidler i denne klassen. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

andre interaksjoner

For sikker og effektiv bruk av denne medisinen

Andre medisinske problemer

Denne medisinen bør brukes kun for forholdene blir behandlet av lege eller for problemer som er oppført på pakningen. Ikke bruk det for andre problemer uten først å sjekke med legen din. Denne medisinen skal ikke brukes dersom visse typer infeksjoner er til stede.

For påføring av en rektal bedøvelse til området rundt endetarmen

For å sette inn en rektal krem ​​eller salve inne i endetarmen

For å sette inn rektal aerosol skum (f.eks Proctofoam / steroide) inn i endetarmen

Dose legemidler i denne klassen vil være forskjellig for ulike pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av disse legemidlene. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

dosering

Oppbevar beholderen ved romtemperatur, vekk fra varme og direkte lys. Må ikke fryses. Ikke holde denne medisinen inne i en bil hvor det kan bli utsatt for ekstrem varme eller kulde. Ikke stikke hull i beholderen eller kaste den i en brann, selv om beholderen er tom.

Tapte Dose

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Sjekk med legen din

Falske testresultater kan oppstå hvis benzocaine eller tetrakain er til stede i kroppen din når en viss laboratorietest er gjort. Denne testen bruker en medisin som heter bentiromide (f.eks Chymex) for å vise hvor godt bukspyttkjertelen fungerer. Du bør ikke bruke noen produkter som inneholder benzocaine eller tetrakain i ca 72 timer (3 dager) før denne testen er gjort.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Slutt å ta denne medisinen, og få akutt hjelp umiddelbart dersom noen av følgende effekter oppstår

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Lagring