anthraforte 3% aktuell

Bruker For Anthraforte 3%

Terapeutisk Klasse: ANTIPSORIATIC

, Er denne medisinen kun tilgjengelig med legens resept.

Når et legemiddel har blitt godkjent for markedsføring for en bestemt anvendelse kan erfaring viser at det er også nyttig for andre medisinske problemer. Selv om denne bruken er ikke inkludert i produktmerking, er anthralin brukes i visse pasienter med følgende medisinske tilstand

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Studier på denne medisinen har vært gjort bare hos voksne pasienter, og det er ingen spesifikk informasjon sammenligne bruk av anthralin hos barn med bruk i andre aldersgrupper.

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne, eller hvis de forårsaker forskjellige bivirkninger eller problemer i eldre mennesker. Det finnes ingen spesifikk informasjon sammenligne bruk av anthralin hos eldre med bruk i andre aldersgrupper.

Før du bruker Anthraforte 3%

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder anthralin. Det kan ikke være spesifikt for Anthraforte 3%. Vennligst les med forsiktighet.

Hold denne medisinen vekk fra øyne og slimhinner, slik som i munnen og på innsiden av nesen.

Ikke bruk denne medisinen til blemmer, rå, eller oser områder av huden eller hodebunnen.

Ikke bruk denne medisinen på ansiktet eller kjønnsorganene eller i folder og bretter i huden din. Hvis du har spørsmål om dette, sjekk med legen din.

Bruk denne medisinen bare som anvist. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke sjansen for bivirkninger.

Anthralin kan anvendes på forskjellige måter. I noen tilfeller er det brukt om natten og tillatt å forbli på de berørte områdene over natten, deretter vaskes av den neste morgen, eller før den neste påføring. I andre tilfeller kan det påføres og tillates å forbli på de berørte områder for en kort tidsperiode (vanligvis 10 til 30 minutter), og deretter vasket av. (Dette kalles kort kontakt behandling.) Kontroller at du forstår nøyaktig hvordan du skal bruke denne medisinen. Hvis du har spørsmål om dette, sjekk med legen din.

Anthralin kan føre til irritasjon av normal hud. Hvis den gjør det, kan petrolatum brukes på huden eller hodebunnen rundt de berørte områdene for beskyttelse.

Påfør et tynt lag med anthralin til bare det berørte området av huden eller hodebunnen og gni forsiktig og godt.

Umiddelbart etter påføring av denne medisinen, vaske hendene for å fjerne noen form for medisin som kan være på dem.

For pasienter som bruker antralin for kort kontakttid (vanligvis 10 til 30 minutter) behandling

For pasienter som bruker kremen form av anthralin for overnatting behandling

For pasienter som bruker salven form av anthralin for overnatting behandling

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Riktig bruk av anthralin

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Anthralin kan lage flekker på hud, hår, negler, klær, sengetøy eller badekar eller dusj. Flekken på huden eller håret vil slites av i flere uker etter at du slutter å bruke dette legemidlet. Noen måter å hindre eller minske anthralin flekker inkluderer

Antralin har vist seg å forårsake tumorer hos dyr. Men det har vært noen rapporter om anthralin forårsaker svulster hos mennesker.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Forholdsregler når du bruker Anthraforte 3%

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Psoriasis Humira, metotreksat, Remicade, ciklosporin, STELARA, infliximab, adalimumab, acitretin, Soriatane, Trexall, Neoral, Rasuvo, Gengraf, ustekinumab, Inflectra, Otrexup, prednison, triamcinolon, deksametason, metylprednisolon, hydrokortison aktuell, kalsitriol aktuell

Anthraforte 3% bivirkninger

Anthraforte (anthralin aktuell)

 eller gå delta i Anthraforte støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.