anthralin (aktuell rute) riktig bruk

dosering

Tapte Dose

Hold denne medisinen vekk fra øyne og slimhinner, slik som i munnen og på innsiden av nesen.

Ikke bruk denne medisinen til blemmer, rå, eller oser områder av huden eller hodebunnen.

Ikke bruk denne medisinen på ansiktet eller kjønnsorganene eller i folder og bretter i huden din. Hvis du har spørsmål om dette, sjekk med legen din.

Bruk denne medisinen bare som anvist. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke sjansen for bivirkninger.

Anthralin kan anvendes på forskjellige måter. I noen tilfeller er det brukt om natten og tillatt å forbli på de berørte områdene over natten, deretter vaskes av den neste morgen, eller før den neste påføring. I andre tilfeller kan det påføres og tillates å forbli på de berørte områder for en kort tidsperiode (vanligvis 10 til 30 minutter), og deretter vasket av. (Dette kalles kort kontakt behandling.) Kontroller at du forstår nøyaktig hvordan du skal bruke denne medisinen. Hvis du har spørsmål om dette, sjekk med legen din.

Lagring

Anthralin kan føre til irritasjon av normal hud. Hvis den gjør det, kan petrolatum brukes på huden eller hodebunnen rundt de berørte områdene for beskyttelse.

Påfør et tynt lag med anthralin til bare det berørte området av huden eller hodebunnen og gni forsiktig og godt.

Umiddelbart etter påføring av denne medisinen, vaske hendene for å fjerne noen form for medisin som kan være på dem.

For pasienter som bruker antralin for kort kontakttid (vanligvis 10 til 30 minutter) behandling

For pasienter som bruker kremen form av anthralin for overnatting behandling

For pasienter som bruker salven form av anthralin for overnatting behandling

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.