antihistamin, decongestant, og smertestillende kombinasjon (oral) bivirkninger

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Selv om alvorlige bivirkninger forekommer sjelden når denne medisinen er tatt som anbefalt, kan de være mer sannsynlig å skje hvis: for mye medisin er tatt, er det tatt i store doser, eller det er tatt for lang tid.

Få nødstilfelle hjelp umiddelbart hvis noen av følgende symptomer på overdosering

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Ikke alle bivirkningene nevnt ovenfor, er blitt rapportert for hver av disse medisinene, men de har vært rapportert for minst ett av dem. Det er noen likheter mellom disse kombinasjons medisiner, så mange av de ovennevnte bivirkningene kan oppstå med noen av disse legemidlene.

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.