atypiske antidepressiva

Hvordan atypisk antidepressiva virker

Atypiske antidepressiva skiller seg fra andre typer antidepressiva. Lær hva de er og hvordan de fungerer.

Atypiske antidepressiva godkjent av FDA

Atypiske antidepressiva er ikke typisk – de ikke passer inn i andre klasser av antidepressiva. De er hver unike medisiner som virker på forskjellige måter fra hverandre.

Mulige bivirkninger av atypiske antidepressiva

Atypiske antidepressiva lette depresjoner ved å påvirke kjemiske budbringere (nevrotransmittere) som brukes til å kommunisere mellom hjerneceller. Som de fleste antidepressiva, atypiske antidepressiva virker ved å slutt å bevirke endringer i hjernens kjemi og kommunikasjon i hjernen nervecelle kretser kjent for å regulere humøret, for å lindre depresjon.

Atypiske antidepressiva endre nivået av en eller flere av nevrotransmittere, så som dopamin, serotonin og noradrenalin.

The Food and Drug Administration (FDA) godkjente disse atypiske antidepressiva for å behandle depresjon

Bivirkninger kan forekomme med antidepressiva, inkludert atypiske antidepressiva, selv om noen mennesker ikke kan oppleve noe. Noen bivirkninger kan gå bort etter en tid, mens andre kan føre deg og legen din for å prøve et annet legemiddel.

På grunn av de ulike måter atypisk antidepressiva fungerer, har hver unike egenskaper og ulike mulige bivirkninger. For eksempel

Hvilken antidepressiva er best for deg, avhenger av en rekke problemer, for eksempel dine symptomer og andre helsemessige forhold du måtte ha. Spør din lege og farmasøyt om de vanligste mulige bivirkninger for din spesifikke antidepressiva og lese pasienten medisinen guide som følger med resept.