avansere direktiver og slutten av livet avgjørelser: vil mine videre direktiver bli hedret i en annen stat?

Svaret på dette spørsmålet varierer fra stat til stat. Noen stater gjør ære videre direktiver fra en annen stat; andre vil hedre ut-av-statlige dokumenter i den grad de er i samsvar med statens egne la; og noen stater ikke løse problemet.

Faktisk ville en stat sannsynligvis nødt til å hedre en forhånd direktiv som klart uttrykte behandlingstilbud ønsker, fordi konstitusjonelle rettigheter og rettigheter etablert av rettspraksis til å akseptere eller avvise behandling kan være enda bredere enn dine rettigheter i henhold til en bestemt tilstand lov-sjekk med ditt lokale område Agency on Aging å bekrefte statens lov.

Noen ganger tror jeg min hukommelse er faktisk for godt. Som når jeg innser at jeg vet fortsatt tekstene til nesten hver eneste sang utgitt på 80-tallet. Eller at jeg kan lese, ordrett, linjer fra minst et halvt dusin episoder av Seinfeld og Sex and the City. Men så vil jeg gå for å overføre en last av tøy i tørketrommelen og oppdage at det allerede er tørt, synes jeg glemte å noen gang slå på vaskemaskinen. Eller jeg glemmer min nabos navn – igjen. Kan det være at sitcom dialog og sangtekster tar …

Men hvis du bruker en betydelig mengde tid i mer enn én stat, anbefaler vi at du fullfører videre direktiver for alle involverte stater. Det vil være lettere å ha din videre direktiver ære hvis de er de som medisinsk anlegget er kjent.

Et forskudd direktivet gjelder til du opphever den. Hvis du fullfører en ny forhånd direktiv, det opphever den forrige. Av denne grunn bør du gjennomgå videre direktiver jevne mellomrom for å sikre at de fortsatt gjenspeiler dine ønsker. Hvis du ønsker å endre noe i en forhånd direktivet når du har fullført det, bør du fylle ut et nytt dokument.

Nei. Din lokale sykehus, offentlige helsemyndigheter, staten Advokatforening eller statlig kontor på aldring kan også gi dem. Generiske former som ikke er state-spesifikke er tilgjengelige og kan brukes som supplement til dine ønsker. Men gjennomgå eventuelle supplerende former for å sikre at språket i en form ikke er i konflikt med språket i en annen form.

Les alle instruksjonene nøye for å sikre at dokumentet er vitne riktig, og at du har tatt med all nødvendig informasjon. Det kan være lurt å spørre noen andre til å se over dokumentene for deg å være sikker på at du har fylt dem ut på riktig måte.

 fra National Hospice og Palliative Care Organization