fotsopp gel aktuell

Bruker For Fotsopp Gel

Terapeutisk Klasse: Soppdrepende

Tolnaftate er tilgjengelig uten resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Tolnaftate bør ikke brukes på barn opp til 2 år, med mindre annet er regissert av legen din. Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av tolnaftate hos barn 2 år og eldre med bruk i andre aldersgrupper, er denne medisinen ikke forventet å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos barn 2 år og eldre enn det gjør hos voksne .

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne, eller hvis de forårsaker forskjellige bivirkninger eller problemer i eldre mennesker. Det finnes ingen spesifikk informasjon sammenligne bruk av tolnaftate hos eldre med bruk i andre aldersgrupper.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Før du bruker Fotsopp Gel

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder tolnaftate. Det kan ikke være spesifikke for fotsopp Gel. Vennligst les med forsiktighet.

Før du søker tolnaftate, vaske det berørte området og tørk godt. Da gjelder nok medisin til å dekke det berørte området.

Hold denne medisinen vekk fra øynene.

For pasienter ved hjelp av pulverform av denne medisinen

For pasienter som bruker aerosol pulverform av denne medisinen

For pasienter som bruker løsningen form av denne medisinen

For pasienter som bruker aerosol løsning form av denne medisinen

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, fortsette å bruke denne medisinen i 2 uker etter brenning, kløe, eller andre symptomer har forsvunnet, med mindre annet er regissert av legen din. Ikke gå glipp av noen doser.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevar beholderen ved romtemperatur, vekk fra varme og direkte lys. Må ikke fryses. Ikke holde denne medisinen inne i en bil hvor det kan bli utsatt for ekstrem varme eller kulde. Ikke stikke hull i beholderen eller kaste den i en brann, selv om beholderen er tom.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Hvis huden din problemet ikke blir bedre i løpet av 4 uker, eller hvis det blir verre, sjekk med din lege.

For å hindre reinfeksjon etter at perioden med behandling med denne medisinen kan pulver eller spray pulverform av denne medisinen brukes hver dag etter bading og nøye tørking det berørte området.

Riktig bruk av tolnaftate

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Når du bruker aerosol løsning form av denne medisinen, kan en mild forbigående svie forventes.

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori N Ikke klassifisert

Forholdsregler når du bruker Fotsopp Gel

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Tinea cruris klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, Lotrisone, Lamisil

Tinea versicolor klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, mikonazol aktuell, itrakonazol, ciclopirox aktuell

Fotsopp klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, Lotrisone, Lamisil

Ringorm klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, Lotrisone, Lamisil

Fotsopp Gel bivirkninger

tolnaftate aktuell