soppdrepende, azol (vaginal rute) riktig bruk

dosering

Tapte Dose

Vaginal azoles vanligvis kommer med pasientens retninger. Les dem nøye før du bruker denne medisinen.

Bruk denne medisinen ved sengetid, med mindre annet er regissert av legen din. Vaginal tampong form av mikonazol bør bli stående i skjeden over natten og fjernet neste morgen.

Dette legemidlet er vanligvis satt inn i vagina med en applikator. Men hvis du er gravid, sjekk med legen din før du bruker applikatoren.

Noen av de vaginale stikkpiller eller tabletter kommer pakket med en liten tube med krem. Denne kremen kan brukes utenfor skjeden i underlivet til å behandle kløe. Pakkene er kalt kombinasjons, dobbel, eller enkelts pakker.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, er det svært viktig at du fortsetter å bruke denne medisinen for full tid for behandling, selv om symptomene begynner å rydde opp etter et par dager. Hvis du slutter å bruke denne medisinen for tidlig, kan symptomene komme tilbake. Ikke gå glipp av noen doser. Også, ikke slutte å bruke dette legemidlet hvis menstruasjonen starter i løpet av behandlingstiden.

Lagring

Dose legemidler i denne klassen vil være forskjellig for ulike pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av disse legemidlene. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Hold vaginal krem, salve, og stikkpiller former av denne medisinen fra frysing.