Tredje trimester: tredje prenatal besøk

Klikk på Del-knappen over for å velge de spørsmålene du ønsker å spørre på din neste avtale.

KILDER

College of Fødselsleger og Gynekologer: “. Din Graviditet og fødsel måned til måned, 5. utgave”, “Hvordan barnet vokser under svangerskapet.

Hvilke matvarer er høy i næringsstoffer, men mindre fylling; Hvis jeg endre kostholdet mitt, vil det hjelpe med min halsbrann; Er det noe jeg kan gjøre for å forebygge hemorroider; Kan jeg bruke OTC hemorrhoid eller halsbrann medisiner; Bør jeg bruke støttestrømper for mine hovne ankler; Hva Organisasjonen anbefaler lokale barneverns leverandører; Hva kan jeg gjøre med leggkramper?

Academy of Pediatrics og College of Fødselsleger og Gynekologer: “Retningslinjer for Perinatal Care, 6. utg.”

Vicki Mendiratta, MD, FACOG, førsteamanuensis i obstetrikk og gynekologi, University of Washington School of Medicine, Seattle.

Sharon Phelan, MD, FACOG, professor i obstetrikk og gynekologi, University of New Mexico School of Medicine, Albuquerque.

Sonja R. Kinney, MD, FACOG, førsteamanuensis professo; direktør, avdeling av obstetrikk og gynecolog; medisinsk direktør, Olson Senter for kvinners helse, University of Nebraska Medical Center, Omaha.

Tips for halsbrann relie; Sunn Diapering: Den grunnleggende; Tannlege besøk for gravide

Sunne oppskrifter minus Heartbur; Beskytt familien din mot Germ; Flau av inkontinens?